tirsdag 17. juni 2014

Nygift :-)

Da var ekteskapet inngått og jeg er herved gift =)

Det var en flott dag, til tross for at det var fredag den 13. Starta dagen hos frisøren, fikk en superfin sveis, men siden det blåste friskt (og vel så det) ble sveisen ødelagt før jeg kom meg hjem... fikk låne hårspray av nabo'n og fiksa det værste, men de fine danderingene i panneluggen fikk jeg ikke til da... og resten ble relativt forblåst det også, men det måtte bare gå :) Sånn ble sveisen bak - etter noen runder i vinden:


Henta brudebuketten også, visste jo ikke hvordan den så ut, hadde bare sagt til blomsterdama at jeg ønsket bukett i samme tema som resten av bryllupet - nemlig hvitt og limegrønt - buketten ble sånn:

I stedet for å kaste buketten til de ugifte damene i selskapet, la vi den på grava til mamma dagen etter, siden hun skulle hatt bursdag på bryllupsdagen <3 Så fikk hun også deltatt i bryllupet på en måte...

Vi reiste til Tinghuset, og der møtte det opp flere, både forlovere og familie - kjempekoselig. Hun som holdt vielsen var kjempeflink, og hun leste et vakkert dikt - Det het Lærdom og er skrevet av Alf A. Sæter. 

Etterpå reiste vi og forloverne for å ta bilder - ikke så lett i vinden, og har ikke fått bildene ennå, så er veldig spent... Det ble noen myggstikk også, men det må man regne med på en slik dag ;-) I tillegg røk ene spaghettistroppen på kjolen mens vi tok bildene, så da måtte resten av bildene tas med boleroen på. Fikk sydd på igjen stroppen mellom vielsen og selskapet, siden selskapet ikke var før på kvelden - og da holdt den helt ut, hehe.

Sånn ser kjolen ut:





Vi holdt som sagt et tema under hele festen, så lokalet var også pyntet i hvitt og limegrønt



Vi hadde strålende vær, og det var 32 gjester pluss oss i selskapet - de yngste var vel 7 mnd, de eldste var 92 år - ganske grei spredning altså ;-) Vi spiste gryterett til middag og hadde kaker etterpå, bryllupskaka er laget av svigermor/forlovers eldste datter - og vi fikk det vi ønsket oss, nemlig penger til bryllupsreise, noe som resulterte i 17 dager på Kos i Hellas senere i sommer! De siste fem dagene tilbringer vi sammen med svigers, som allerede hadde bestilt seg tur dit - så da bestilte vi på samme hotell som dem :-) De var forloverne våre i bryllupet også, og vi gleder oss masse til turen! De hjalp oss masse med bryllupet, både i forkant, under og etterpå - jeg er dem evig takknemlig for det <3 I tillegg til penger fikk vi noen gaver også, blant annet en diger gassgrill, ei hjemmelaget tavle, sengetøy, lysestaker og så er det flere gaver underveis som vi ikke har fått enda ;-) Etter at bryllupsreisen var betalt, ble det litt penger igjen ( i tillegg til det vi skal ha med i lommepenger ) og for dem skal vi kjøpe oss hver vår nye lap-top, da de vi har er eldgamle og trege, så det er på tide å bytte ut! Har funnet oss nye, som vi skal hente i kveld :-D De vi bruker i dag tilhører jo Røde Kors, så er greit å ha sine egne å bruke til det hverdagslige!

Kvelden ble avsluttet med "brudedans" - ikke akkurat vals, men vi var da alene på dansegulvet og flyttet på beina, så dans ble det ihvertfall ;-) Jeg fikk også danset med alle barna mine - det hadde jeg ikke trodd! Kvelden avviklet seg sjøl etterhvert, og det ble ikke så sent, heldigvis. Vi lot bare alt stå igjen - bortsett fra gavene, de tok vi med oss, og så hjalp svigers oss å rydde/vaske dagen etter. Da hadde vi en lat morgen først. Etter å ha levert nøklene til utleier av lokalet (som forøvrig var rett borti gata her) reiste vi på grava til mamma med brudebuketten og et gravlys, før vi reiste hjem og slappet av litt. Så tok vi turen til Oslo og spiste en bedre middag på TGI Fridays på Aker Brygge, bare mannen og jeg <3 Tok siste toget hjem - en perfekt avslutning på en flott helg!

Vi har bytta navn begge to, dvs vi venter fortsatt på at Folkeregisteret skal få endra det da - men jeg har tatt hans etternavn og beholdt mitt som mellomnavn, han har tatt mitt etternavn som mellomnavn, så nå heter vi det samme :-) I dag har vi vært i banken og åpna felles konto - så får vi hvert vårt kort på den kontoen, i morra skal vi bestille oss nye pass og førerkort - må jo ha riktig navn når vi skal ut og reise!

Endelig kan vi senke skuldrene og puste litt, nå har det gått i ett siden i vinter...skoleferien begynner på fredag og da skal ungene være her i fire uker, og SÅ er det ferie og kjærestetid i tre uker før mannen må jobbe igjen og vesla (som ikke er så liten lenger) kommer hjem til skolestart... Bra start på sommeren!!!





2 kommentarer:

  1. Gratulerer nok en gang som nygifte =D Herlig å se dere passer så godt sammen =D

    Det skal også sies, du skriver meget godt og har en fantastisk blogg =)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for gode ord =)

    SvarSlett