lørdag 26. november 2011

Litt sløv om dagen...

Blir liten tid til blogg, når man er opptatt med jobb... Men, lover å komme sterkere tilbake så fort jeg får lastebilen og kan planlegge dagene mine på egenhånd, ikke måtte være avhengig av andre jeg kan kjøre med :) Regner med å få en dato til bilen mandag - sa sjefen i går ihvertfall!

Ellers leter vi med lys og lykte etter et sted å dra på bryllupsreise/familieferie i vinter, mest sannsynlig blir det Egypt i januar, men har ikke avgjort om det blir Marsa Alam, Hurgada eller Sharm el Sheik, foreløpig heller vi mest til Marsa Alam :) Det blir vår julegave til oss selv (og litt bursdagsgave), og fra pappa'n min, som alltid stiller opp og spleiser på gaver <3

Så, her går dagene unna, rekker ikke å gjøre halvparten av det man skulle føles det som, men sånn er det bare... Har nå gått ned 4 kilo siden sa'en uten å gjøre noe som helst for det, så er bare et par kilo igjen - håper de forsvinner før julebordet :-D

Og på torsdag var det kinopremiere på filmen jeg var statist i, det var moro, rød løper og greier - og jeg havna til og med på bilde i avisen...sååååååå flaut!!! Var sjefen til mannen som hadde sett det, tror jeg, for vi har jo ikke avisen ;-) Jaja, linselus - minsten var i en annen avis tidligere i uka han også, mens vi alle florerte på FB på bilder tatt under premieren... Godt at de man kjenner bor langt unna og ikke leser lokalavisen her, så slipper man å bli konfrontert med trynet sitt hver gang man møter noen ;-)

Edit, da er turen bestilt - det ble Marsa Alam i Egypt - de har 365 soldager i året og 24 grader i januar :))) Blir noe annet enn det drittværet vi har hatt her i 2011, og siden dette året starta bedritent og har hatt mange nedturer, så satser vi på ny frisk for 2012 og en knallstart med finvær og ferie :)

søndag 20. november 2011

iPhone =)

Weeeee, jeg har kjøpt meg iPhone - venter fortsatt på at paypal skal ordne opp etter svindelen, men når lønna kom inn på fredag (første skikkelige lønning på nesten 10 år, har aldri sett så mye penger på en lønnsslipp jeg, og det var i tillegg både halv skatt og diettpenger, så det var omtrent tre ganger så mye som jeg har fått i aap), så unnet jeg meg faktisk en iPhone 4s - 32 GB <3 Ikke for at det var det jeg hadde tenkt på, men fordi det var den eneste butikken hadde igjen, hehe... :)

Blir litt frustrert over Apple og at det skal være så vanskelig med en del ting - som at Bluetooth ikke fungerer til andre enn andre i-enheter :-s Og at man ikke kan bruke sin egen musikk til ringetoner - men regner med at jeg finner noen egnede apper som løser problemene når jeg får tid til å google :) Og jeg er glad jeg har fikla litt med iPaden min, for det er akkurat samme opplegget - litt annerledes enn det jeg er vant til fra Nokia og Sony Ericsson, men gleder meg til å bli bedre kjent med den!

Om det er noen som har tips til apper man bare må ha, eller løsninger på de "problemene" jeg har nevnt over (eller vet om andre som garantert vil dukke opp) så legg gjerne igjen en kommentar :-)

Ellers har jeg handla litt i dag også, gubben trengte joggebukse og joggesko så det måtte han jo få - vi har nemlig meldt oss inn på et treningssenter, nå skal vi jammen bli spreke :-o Jeg fikk også kjøpt en treningsbukse til meg sjøl, siden de jeg har er omtrent 10 år gamle... så trengte vi hengelåser til skapene i garderoben på senteret, så det ble handla inn på Clas Ohlson - og når vi først var der, så kjøpte jeg ei stekepanne til også :) Når vi kom hjem var jeg på kottet og fant fram Aerobic-skoene jeg kjøpte i 2005, tror de er brukt omtrent 5 ganger, så de er like fine :) Viktig å gjøre ting sammen utenom å kose seg hjemme i sofakroken, så nå har vi tatt skrittet, siden vi begge får dekket det meste gjennom jobbene våre - vi har jo snakka om det i flere år, men ikke hatt råd til å betale full kontigent...det løste seg elegant likevel - det koster oss ca 500 i mnd totalt for begge og det er ikke så gæli, da kan vi trene så mye vi vil!

Til uka skal jeg kjøpe kaffemaskin til oss - blir årets julegave! Moro å ha penger på konto, og ikke minst kunne handle uten at det går utover regninger og matbudsjett <3 Neste mnd blir det julegaver til ungene, og å sette penger på sparekonto, sånn at vi kan ta en sydentur i vinter hele gjengen - og kanskje en bryllupsreise bare for oss to kjærester også :-D

Monstermensen dukka opp på onsdag - på syklusdag 28 etter første blødningsdag ved sa'en, så kroppen min bryr seg døyten om hormoner og graviditeter, ikke noe forstyrrer denne syklusen nei...er jo litt greit det da, men samtidig så betyr det at jeg har mensen på julebordet - og det kunne jeg fint klart meg uten :( Jaja, sånn er det bare, får finne bukser som kan brukes på julebord, tilfelle det blir like mye blod som denne gangen - har blødd igjennom tre bukser og tre sykkelbukser...kommer jo like mye på en time som det kom til sammen under sa'en, og da blør det fint igjennom de største nattbindene på under to timer :-o Da nytter det ikke med noen fin kjole gitt, for da kreves det tettsittende bukser som holder ting og tang på plass, og noe digert over i tilfelle lekkasjer :$ Satse på tights, lange støvletter og en kjole over kanskje?

Skal fikse en ny giveaway før jul, mulig det blir tøfler eller scrappesaker - dere får bare følge med ;-)

tirsdag 15. november 2011

Vinnere av giveaway fra Lotusbarn =)

Jepp, da var det på tide å trekke ut vinnerne av giveawayen =)

Jeg brukte som vanlig random.org og de som deltok var:

Lodd 1, 2 og 3: Upsidaysi
Lodd 4, 5 og 6: Cilie
Lodd 7, 8 og 9: HildeM
Lodd 10, 11 og 12: Dancing

Vinneren av Caboo ringsjal ble....












Lodd nr 1 - UPSIDAYSI - Gratulerer :)


Vinneren av en pakke med Aden+Anais-tepper ble....












Lodd nr. 9 - HILDEM - Gratulerer :)


Håper det blir stas med premiene, og at dere får bruk for dem!
Send meg navn og adresse på livetslekogalvor@gmail.com så skal jeg ordne med Lotusbarn så pakke kommer i posten :)

søndag 13. november 2011

Tøfler =)

Jeg lovte for en stund siden, at jeg skulle legge ut bilder av tøflene jeg strikket, og nå har jeg fått rota meg til å ordne bildene :)

De store tøflene er ca str 40, jeg har tovet dem to ganger for å få den størrelsen, kan sikkert tove et par ganger til for å få de mindre. De minste tøflene vet jeg ikke størrelsen på, men de er små :)

Først starta jeg med å strikke ruter:


Så måtte det monteres:



Og her er resultatet etter to omganger i vaskemaskin på 95 grader :)



Oppskriften jeg brukte var denne:


Kanskje blir dette premie i en fremtidig giveaway? :)

fredag 11. november 2011

Lurt =(

iPhonen var bare lureri, og jeg har blitt ca 2000 kroner fattigere =( Håper at paypal ordner opp, siden den er kjøpt gjennom dem - alt er rapportert og dokumentert både til ebay og paypal, men fanken så ergelig... Er jo ikke akkurat stinn av gryn liksom :-s

onsdag 9. november 2011

Jeg vant!!!

Jeg vant, jeg vant, JEG VANT :-D
Var med på giveawayen til Min vei tilbake - og jeg vant DETTE :))))))
Tusen, tusen, tusen takk!
Ble helt rørt her nå, jeg vinner jo aldri - og nå har jeg vunnet en så flott premie, gjett om jeg skal kose meg i høstmørket <3

tirsdag 8. november 2011

Liten oppdatering =)

Jepp, i går og i dag har jeg vært på kurs med jobben =) I morra er det personalmøte hele dagen, så jeg har vært på hotell i Lillestrøm siden i går - og skal hjem i morra :) Bor her sammen med ei kollega fra Stavanger, hun er kjempekoselig, og vi har rom nesten rett over gangen for hverandre, hun mot gata og jeg mot bakgården... Hvert vårt dobbeltrom, så har goooood plass, hehe.

Har bestilt meg en iPhone via ebay, en hvit iPhone 4 16 GB - håper den kommer fort til Norge =)

I tillegg har jeg bestilt et silikondeksel og billader til den - tilbehøret kom på ca 16 kroner inkl frakt =)

Fra jobben har jeg fått iPad i dag - det morsomme var at den var jammen hvit den også, hehe, så da vil den jo stå i stil til telefonen ;-)


Så har jeg fått vite at jeg antagelig får en Mitsubishi Fuso som arbeidsbil, men den er fortsatt til bygging, så vet ikke når jeg får den... Estimert først til 1. januar, men de bygger visst for fullt, siden jeg allerede har C1-lappen, så det gjenstår å se om jeg får den ganske snart :)

Min blir hvit da, med firmaets logo på hele skapet :)

Det var litt av hva jeg driver med om dagen, full rulle med kurs og opplæring, altså! Det vil fortsatt bli mye opplæring i Oslo-området, så det er mulig det blir flere hotellovernattinger, sånn at jeg slipper så lange dager som det blir med nesten 5 timer kjøring bare for å komme att og fram... I morra får jeg antagelig vite hvilket område jeg blir ansvarlig for - har fått hint, men det er forandringer for tiden, så ikke noe er helt avklart... Men at det blir i området Oppland fra dalstrøka i nord, Ringsaker i øst, til Minnesund i Sør og Fagernes-Hadeland i vest :) Spennende!!!

Har forresten fått mine helt personlige visittkort og mobiltelefon også - det blir mer og mer virkelig at jeg har fått meg jobb, mangler tre gensere og en cardigan - ellers har jeg fått to bukser og ei jakke :)

Ellers kom jo Panduro til oss på fredag, så nå er flokken komplett!
Villemo, Wilma og Panduro



fredag 4. november 2011

Snuppene er hentet =)

Jepp, nå har de kommet hjem, lille Wilma og Villemor <3 I morra kommer lille Panduro, og da er familien så komplett som vi får til for øyeblikket :)

Jeg har jobbet i tre dager nå, fy søren for en knallgjeng å jobbe med!!! Fikk invitasjon til julebord også, da - på personalhåndbok-permen lå det et forstørrelsesglass på framsida, og på forstørrelsesglasset var det festet en lapp med knøttliten skrift; "Du inviteres herved til en dag med mye moro og sprell den XX desember kl 0830 til den XX desember. Kan DU være med? SU innen 10. november til XX. Hjertelig velkommen:) PS. kan tenkes du vil trenge ditt forstørrelsesglass..."

Klart jeg har meldt meg på, gubben jobber jo alle helger framover og unga er hos faren sin den helgen - vet ikke mer enn det som står i invitasjonen, bortsett fra at det altså varer ett døgn og at det er overnatting og ikke veldig langt unna jobben (dvs Oslo-området vil jeg tro, siden hovedkontoret ligger rett utafor)...Kjempespennende :-D

Slenger på et bilde av ulldottene etter at vi fikk dem på plass i båsen sin, kommer flere når den siste ulldotten er på plass i morra :)))


Villemo og Wilma <3

onsdag 2. november 2011

Et flott program om det å ønske seg barn =)

Du gjør en kjempegod figur, Ønskemor <3 Jeg unner deg av hele mitt hjerte å lykkes i dette gamet! Her krysses både fingre og tær, armer og ben for deg - du er virkelig tøff!

For de som ikke fikk sett puls 31. oktober 2011, så finner du programmet HER - det er virkelig verd å få med seg :)