fredag 4. november 2011

Snuppene er hentet =)

Jepp, nå har de kommet hjem, lille Wilma og Villemor <3 I morra kommer lille Panduro, og da er familien så komplett som vi får til for øyeblikket :)

Jeg har jobbet i tre dager nå, fy søren for en knallgjeng å jobbe med!!! Fikk invitasjon til julebord også, da - på personalhåndbok-permen lå det et forstørrelsesglass på framsida, og på forstørrelsesglasset var det festet en lapp med knøttliten skrift; "Du inviteres herved til en dag med mye moro og sprell den XX desember kl 0830 til den XX desember. Kan DU være med? SU innen 10. november til XX. Hjertelig velkommen:) PS. kan tenkes du vil trenge ditt forstørrelsesglass..."

Klart jeg har meldt meg på, gubben jobber jo alle helger framover og unga er hos faren sin den helgen - vet ikke mer enn det som står i invitasjonen, bortsett fra at det altså varer ett døgn og at det er overnatting og ikke veldig langt unna jobben (dvs Oslo-området vil jeg tro, siden hovedkontoret ligger rett utafor)...Kjempespennende :-D

Slenger på et bilde av ulldottene etter at vi fikk dem på plass i båsen sin, kommer flere når den siste ulldotten er på plass i morra :)))


Villemo og Wilma <3

2 kommentarer:

  1. Heheh ulldottene, så herlig! :D
    Morsom invitasjon du fikk, orginalt og kult. :D

    God helg! :D

    SvarSlett