tirsdag 27. desember 2011

En strålende dag =)

Har hatt en strålende dag, med besøk av pappa'n min <3 Lillebror ble bedt til noen andre, så han kom ikke likevel, men vi hadde det superkoselig likevel :)

Jeg stekte kalkun, og vi hadde blomkål, gulrot, potet og fløtesaus til - en liten kanel-likør som aperitiff når mannen kom fra jobb, og karamellpudding til dessert :)

I morra blir det ribbe, siden juleribba var sur når den kom på bordet julaften - må jo ha ribbe i jula!!! Det ble liksom ikke skikkelig julemiddag med bare pølser - hadde droppa medisterkakene, siden vi hadde så stor ribbe, og alle her synes at julepølser er bedre enn medisterkaker *klaske panne* Ble litt hektisk en stund, da det gikk opp for oss at vi ikke hadde middag til 1. dag, men det ordna seg fint; Riskrem til frokost, risengrynsgrøt til lunsj (og jeg som ikke kan fordra grøt...) og kebab til middag, hehe - løsningsorienterte vi :)

Ellers hadde Dagmar det moro i går kveld, først tok hu strømmen tre ganger - men vi klarte da å få tida til og gå likevel vi, med vedfyring, stearinlys og Ubongo så gikk tiden fort :) Så fant den hissige damen ut at vi ikke trengte møneblikk på taket, så det havna i hundegården med et smell - så i morra må gubben leke blikkenslager, og jeg har angst for takvandring, så han har fått klar beskjed om at han får binde seg fast i takstigen (sånn stige som er trinnvis skrudd fast i tak-konstruksjon) for jeg tør ikke se på, så jeg må ut å handle skruer til det... Sinnafruen fant også ut at vi hadde for lite lufting i låven, så hu blåste ut ei luke i veggen også, men den skal jeg skru fast i morra, så kan neste sinnatagg bare prøve seg ;-p Ellers ser det ut til at det gikk bra her, fant igjen julepynten som hang på døra på andre siden i hagen, sammen med matskåla til bikkjene og søppeldunkene hadde tatt seg en liten tur... Nå har mildværet kommet og snøen er forvandlet til holke :-/

Året slutter visst i samme ånd som hele dette året har vært - opp og nedturer avløser hverandre i raskt tempo - men vi rir det av, og smiler, like greit det, for det blir ikke bedre av å sutre eller bli lei seg! Vi nyter hverandre og det gode vi har sammen, og det er så deilig, for da blir nedturene så mye lettere å hanskes med :) Greit når man bare kan smile av at ribba på middagsbordet ikke smaker godt, eller når taket nesten blåser bort - når man bare ser på hverandre og sier; jaja - neinei, sånn ble det med den saken :) Deilig med en sånn harmoni og toleranse, dette året har lært oss mye, og vi har aldri hatt det bedre, roligere og mer samstemt - måtte det neste året bare bli enda bedre, hvis det er mulig <3

Håper dere har en fin jul, dere andre der ute i blogglandia også?

2 kommentarer:

  1. Har hatt en super jul frem til nå, med mye tid sammen med familien, noe vi setter stor pris på. Vi topper det hele med god mat og drikke. Kan livet bli bedre da? :)

    Dagmar har virkelig vært sint, for det har vært sinnsyke ødeleggelser rundt omkring i landet! Enda godt at det bare var småting som ble ødelagt hos dere, og som er lett å fikse. Heldigvis er det ingenting som er blitt skadet hos oss, verken mennesker eller hus. Vi lever i beste velgående, selv om vi til tider har trodd at huset skulle blåst avgårde i de verste takene!

    SvarSlett
  2. Ja, vi har vært heldige, men huset synes ikke det er like stas når taket ikke er tett og det regner :( Gubben prøvde å komme seg opp der for å sette på igjen møneblikket som har blåst av, men siden det er så bratt og glatt klarte han ikke å komme seg dit det skal sitte... Så da er det bare å vente på at en eller annen taktekker får tid til å komme - antageligvis ikke før på nyåret... Håper bare det ikke blir for mye skader i konstruksjon...

    SvarSlett