fredag 9. desember 2011

Jula nærmer seg med stormskritt...

...og her er det ikke gjort noe som helst - dvs ribba ligger i fryseren, og julegaven til familien er jo Egypt-tur, så den er i boks :)

Har igjen å kjøpe gave til pappa, eneste vi kjøper gave til i år, men vet ikke helt hva vi skal kjøpe enda... Er jo et par uker igjen, så finner vel på noe - kanskje vi skal prøve Tuppen og Lillemor sin likør? :-D Den blir han sikkert glad for, ihvertfall - og så kan vi jo beholde litt sjøl også ;-)

Unga må vel få en liten ting, blir jo så stuslig på julaften om det ikke finnes en eneste liten presang i hus :-s De får vel i bøtter og spann hos faren sin da, men siden de er her på julaften, så skulle det jo helst ligget litt under treet... Får se om vi kan finne på noen småting, de trenger vel kanskje litt forskjellig å ha med til Egypt de også :)

Vurderer att og fram om vi skal ta noen vaksiner før vi drar også, det anbefales jo at voksne fyller på med barnevaksinene, samt at alle tar Hepatitt-vaksiner...men er usikker på behovet, når vi skal være bare en uke... Litt skeptisk til bivirkningene av alle disse vaksinene også, tenk om ferien blir ødelagt av dem :-o Får undersøke litt mer i helgen!

Ellers er det visst snøstorm ute her nå, det trekker over alt, og gardinene blafrer, mens snøen smeller i vinduene og temperaturen har steget fra -11 tidligere i kveld til 0 nå...blir fint å kjøre i morra tidlig da, tenker jeg :)

Jepp, det var en liten oppdatering herfra :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar