onsdag 3. juni 2009

En ny dag truer ;)

I dag er det strålende sol, men fy som det blåser! Vi skal reparere et gjerde i dag, der hestene skal gå på beite i sommer :) Bedre med vind enn snø og regn når man skal drive ute ihvertfall.... Må bare ha på klær så solbrent-heten ikke blir værre....men foreløpig er det bare 7 grader ute, så det frister ikke å kle av seg uansett!

Tante-pus kom inn igjen i går kveld, etter at unga ved et uhell slapp han ut i forgårs - var litt bruduljer i heimen en stund da, gitt, siden han går på medisiner for tiden.... Synes ikke han mister så mye hår nå som han gjorde, men det kan jo være for at det er så lite igjen? He he, nakenkatt :D Neida, han er ikke såååå naken altså! Men, utrolig deilig at han kom igjen etter bare et døgn denne gangen, det er ikke ofte det går under en uke - kanskje hormonene har forsvunnet og dameinteressen er borte *håpe, håpe* De to siste gangene han har kommet hjem, har han ikke hatt nye sår etter slossing ihvertfall - og det er jo bare bra :)

I dag rakk unga skolebussen også - tror jeg, har ikke hørt annet ihvertfall! I går var de jo så trege at bussen dro uten dem :( Fatter ikke hva jeg skal gjøre for å få dem til å skjønne at de skal få opp dampen om morra'n.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar