torsdag 7. oktober 2010

Hausken neste :)))

Sitter på et hotellrom i Haugesund og grue-gleder meg til Hausken i morra - vi har allerede vært ute og gått tur og funnet ut hvor det er.  Nå er det stjerneklart og nesten vindtille, da vi kom seilte flyet som en sjøsyk havørn fordi det regnet og blåste så fælt - og så fort som den flyturen gikk, var jo nesten opp og så ned igjen :)

Ikke den helt store starten på turen da, vi reiste hjemmefra i goooood tid, kom halvveis, så kom vi på at vi hadde hadde glemt ene lommeboka!!!! Da var det akkurat to timer igjen til flyet skulle gå - og vi hadde litt over en time å kjøre hver vei hjem...... Redningen ble å ringe noen, som kasta seg i bilen, kjørte hjem til oss og henta lommeboka, kjørte villmann til Gardermoen - bare for å oppleve at de kom to minutter for sent til at vi fikk den... Vi var de siste som sjekka inn ved gaten når den stengte, da var lommeboka rett ved sikkerhetskontrollen...... Hjelpen storma gjennom den med lommeboka i været, løp nedover og kom til gaten - som jo var stengt, men fortsatt betjent, men nei, det var ikke snakk om at de kunne levere den lille svarte ut i flyet - som fortsatt sto ved gate og hadde 10 min igjen til take-off :s Stakkars hjelperen, som stormet gjennom halve Gardermoen med influensa til ingen nytte - og ikke minst bilturen de hadde - det tar jo nesten to timer en vei....... De ble stående på Gardermoen helt til flyet hadde landa, bare for å spørre om de skulle sende lommeboka med neste fly......men det var jo liten vits, for det flyet kom ikke før sent i kveld.....

Men, jeg er skeptisk til sikkerheten på Gardermoen, altså!!!! Vi hadde jo kjøpt billettene på nett, henta de ut av de automatene de har på Gardermoen, og måtte ikke vise legitimasjon verken i sikkerhetskontrollen eller ved gate...... Og hjelpen hadde jo ingen billett, men kom likevel helt fram til gate uten å bli stoppa! Vi fikk beskjed i skranken til Norwegian at man ikke trengte id når man hadde handla billett på nett - det er jo hårreisende, da trenger man ikke å bevise at man er seg sjøl - og de fleste kan vel forespeile seg hvor lett det da kan bli terror????? Jaja, det var jo flaks for oss da, for nå sitter vi jo i Haugesund og rekker timen i morra, men kaktus til Norwegian for liten forståelse og hjelpsomhet!!!!

Jaja, da får man vel kanskje finne senga, så man kommer seg opp til frokosten i morra Men, finnes jo selvfølgelig ikke trøtt, etter en to timers gå-tur for litt siden......

3 kommentarer:

  1. Litt av en start på reisen dere fikk...
    Dere får ha lykketil på samtalen i dag =)

    SvarSlett
  2. Lite kjedelegt og måtte reise den lange veien for ingen nytte....men får håpe dette gjir dere litt bedre følelse med tanke på samtalen i dag, det MÅ bare gå bra :D.

    Lykke til med samtalen i dag, gleder meg til å lese oppdaterinegn :)

    Klem
    Dancing77

    SvarSlett
  3. Takke-takk, dere *klemmer på*
    Har oppdatert nå ;)

    SvarSlett