søndag 3. oktober 2010

Straks ny uke!

Ja, da var Køben-turen unnagjort, det var både en fin tur og en fæl tur - litt av alt egentlig :) Det var veldig få unger der, så vesla kjeda seg en del - og det gikk jo utover både humør og trivsel for oss begge, kan man si..... Ellers fikk vi bada begge dagene på båten, vi fikk sunget karaoke og vesla hadde danseinstruksjon med noen rimelig fulle menn - men hun skjønte ikke at de var fulle, da, hehehehehe.

Lugaren vi fikk funka ikke aircondition på, så første dagen frøys vi omtrent spent ihjel, sa i fra når vi gikk i land på fredag, og de lovet å fikse det. Gikk rundt i Køben, skulle avslutte med Den Lille Havfruen - men etter å ha gått langt, og lenger enn langt, fant vi plassen hennes......den var selvfølgelig TOM og hun var i Shang Hai på verdensutstillingen der :(( Så gikk vi feil derfra og havna på andre siden av jernbanen, og måtte igjen gå både lenge og vel, før vi endelig var tilbake på båten!

Inne på lugaren var det fortsatt iskaldt, så vi sa i fra igjen og gikk i badeland. Da vi kom tilbake derfra var det badstue i lugaren, så måtte skru ned litt - og da ble det iskaldt igjen......og ikke snakk om noen mer varme der inne.....det endte til slutt med at vi måtte bytte lugar, og da ble det varmt og godt :))

Vi har spist god mat, fredagen starta det øl-festival og båten var full av overdritingse folk, som åpenlyst røyka hasj og tilbød meg det flere ganger foran vesla - noen eier ikke antenner altså!!!! Vurderte å rapportere dem, men fant ut at det var vel liten vits......

Alt i alt en grei tur, altså, selvom det ikke ble helt som vi hadde håpa.....

Nå er det bare fire dager igjen til Hausken, grue-gleder meg til det - og siden mensen kom en dag eller to for tidlig denne gangen, så burde det gå veldig greit i Haugesund ;))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar