fredag 19. august 2011

Hvil i fred - Era min =(



 Fikk en trist melding i dag...:
Føler meg nødt til å sende deg en mail med dårlige nyheter :(
Lille (V)era døde fra oss forrige dagen. Hun hadde vært ute og lekt villmann i skogen med XXX, og røsket løs et senefeste i bakbeinet. veterinæren kunne operere, men hun ville aldri blitt fullt funksjonabel igjen, og siden hun var en så aktiv hund, følte vi det ble helt feil å skulle begrense livskvaliteteten hennes for resten av livet. Vi så jo også at hun hadde forferdelig vondt, og ville nødig la henne gjennomlide rekonvalesens etter operasjonen for så å aldri kunne få springe løs mer.
Vi beklager naturligvis dette på det sterkeste, og savnet etter henne er stort. Hun var en herlig jente, og vi vil takke for at dere ga henne muligheten til å flytte hjem til oss igjen da dere ikke kunne ha henne. Vi fikk en utrolig fin tid sammen med henne, og elsket henne høyt :)

Vakre, lille, store, herlige, nydelige, klønete, snille godjenta mi er ikke mer...



















De neste bildene har jeg lånt av oppdretter, bilder de har tatt etter at Era flyttet til dem i påsken 2011:








Trist og leit at livet ditt skulle ende sånn, snuppa mi, men du hadde det moro helt til ulykken skjedde, du hadde mennesker og dyr rundt deg som var glad i deg, selvom livet ditt ble kort - så var det godt <3
<3 Hvil i fred, lille, store du - Kjempeglad i deg <3









4 kommentarer:

  1. Huff, så trist! Men man skjønner at det var til det beste for hunden, ettersom hun ville fått nedsatt mobilitet. Likevel er det forferdelig trist når man mister et dyr som man er så uendelig glad i. Hun løper nok rundt i hundehimmelen på blomsterenga, og er strålende fornøyd ;)

    SvarSlett
  2. Takk dere, ja, sånn er det å ha dyr :) Hun har det nok bra der hun er nå :)

    SvarSlett
  3. Uff, så leit...
    Håper det går greit med deg!!

    Era har det bra i hundehimmelen nå :)
    God klem fra meg

    SvarSlett
  4. Tusen takk, Babyklar :) Joda, det går greit med meg, har jo ikke sett henne siden påske, men det er like trist uansett... Klem tilbake

    SvarSlett