onsdag 7. juli 2010

Hilsen fra Horten :)

En snartur innom fra mobilen for å legge ut en liten rapport for de som vil lese ;)

Lørdag ankom vi på kvelden i et forrykende regnvær, unga var usikre og vanskelige å få til og sovne, det var også lyst så vi slet med og sovne sjøl også :)

Søndagen kom med strålende vær, vi var en tur på stranda, unga bada og vi var en tur på Pizzanini og fikk oss en god middag :) Elles fant unga seg venner og de sovnet fortere den kvelden!

Mandag reiste vi til Tønsberg og Biltema, fikk handla antenne til tv'n og grillmat. Eldstemann ble stukket av en veps under foten, men ellers skjedde det lite denne dagen - unga knytter stadig tettere vennskapsbånd og sover godt om natta :) Vi har kjøpt svarte søppelsekker og får dekket vinduene, og endelig sover vi godt også!

Tirsdag blir nok en fin dag som starter med en tur på stranda, der var det invasjon av brennmaneter, men unga bada likevel, og vesla ble brent på ene benet :( Stygge merker, men de ble borte etter en god dose Eurax. Så måtte gubben og jeg en ny tur til Biltema for å få tak i mast til antenna ;) Mens vi var borte var det noen som stjal veslas mobil da hun glemte den igjen på doen....fy flate hvor frekke folk er!!! Så, da var det bare å få sperret den :( Vesla er naturlig nok fortvilet over alle bilder, meldinger og telefonnr som er borte.... henger opp lapper her på plassen, men mobilen forblir borte :(

Onsdagen reiser vi til politistasjon og melder telefonen stjålet. Med en gråtende 10-åring er politivakta utrolig snille, og registrerer saken med en gang, sånn at vi kan faxe anmeldelsen til forsikringsselskapet :) Skal ringe dit i morra!

Så hittil har ferien inneholdt en brukket finger, vepsestikk, brennmaneter, tyveri, supert vær, bading i sjøen, krabbefiske og nye venner :) I tillegg har det vært god mat og drikke, champagne og jordbær på vår 2-års forlovet dag og masse is :D Tror jeg har fått med det meste hittil.....

2 kommentarer:

  1. Høres ut som en ferie av den gode gamle sorten. Kos dere videre, Flippy!!
    :klemmer:

    SvarSlett
  2. Virker som dere klarer å kose dere selv om barna er litt uheldige da :) Kos dere videre på ferie! Vi sitter på ferja på vei mot Brønnøysund. Må ta ei lita ferje til før vi kan kjøre siste biten. Knallvær og deilig sol og vi er røde begge to :) stor sommerklem!

    SvarSlett