mandag 21. juni 2010

Dårlig service!

Ja, det synes jeg virkelig at det er på campingplassen vi har vogna - Rørestrand Camping i Horten! Teltet vårt hadde begynt å knele allerede dagen etter vi var der sist - altså for to uker siden.....og så tok det enda 9 dager før eieren av plassen ringte, og da hadde hele teltet knela :( Når vi kom dit på fredag, lå hele driten på bakken, alle stengene unntatt to var ødelagte, det hadde revnet i ene hjørnet, møbler og tepper var kliss våte...... De andre gjestene hadde spurt om eieren hadde ringt oss, men da hadde han sagt at han ikke hadde telefonnr til oss :o Og når han ringte meg, så sa han at han hadde GLEMT å ringe, og at det skjedde for NOEN dager siden - det var i realiteten OVER EN UKE etterpå :( Merkelig at han hadde nr på onsdag da, siden vi har skjulte nr så han kan ikke ha fått tak i det andre steder enn på data'n sin - der han registrerte det når vi betalte første gangen!

Dette er jo en Naf-camp, men i følge Naf, så har ikke eier noe juridisk ansvar for vognene som står på plassen - men de burde ha et moralsk ansvar for å si i fra, dersom det skjer noe...... Da er det jo håpløst, da jo! Vi bor jo liksom noen timer unna, og hvis ingen sier i fra til oss når det skjer noe, så har vi jo ikke sjans til å gjøre noe med det før vi tilfeldigvis kommer..... Denne gangen kosta det oss nesten 5000 kroner i nye stenger, hadde vi fått beskjed med en gang, så kunne vi sluppet unna med ca 300 til en ny stang - for det var en som var bøyd til å begynne med :( I tillegg må vi få sydd om det ene hjørnet, jeg sydde med ekstra sterk tråd nå, men det holder nok ikke på sikt.......

Blir så oppgitt over at man ikke respekterer andres eiendom, man bør kunne ta litt ansvar når man driver en campingplass! Og når man i tillegg juger til andre som vil hjelpe, ja da synes jeg det går litt langt...... Han unngikk oss hele helgen, men en gang gikk han rett på oss, han fortalte at han gikk runder morgen og kveld hver dag, i tillegg til å dytte i telt-taket når det hadde regnet, og da forsvarte han seg og sa at det var normalt at sånne ting skjedde første gang man hadde vogn, og at det var det man lærte av - men, vi hadde fått hjelp av andre til å sette opp forteltet, og det var forsvarlig satt opp og sikret! I tillegg skjedde dette med flere gjester på plassen, men de fikk beskjed med en gang, og fikk redda sitt :( Heldigvis flytter vi fra denne plassen til neste år, dit vi skal flytte var det allerede fullt for denne sesongen......ellers hadde vi flytta tvert!

1 kommentar:

  1. Tusen takk :) Fjernet kommentaren, sånn at ikke mail-adressen lå til offentlig beskuelse!

    SvarSlett