mandag 6. september 2010

Da har vi fått time hos Hausken :)

Det blir den 7. oktober, spennende å se hva de foreslår og tenker..... Fant ut at vi må reise kvelden den 6., men det er greit, for da leverer vi bare unga til faren sin på Gardermoen før vi reiser, og så overnatter vi i Haugesund - ellers måtte vi reist hjemmefra kl 5 på morran.....da blir dagen laaaaaang ;)

Venter fortsatt på mensen, men den må da komme snart - Progestan bør jo være ute av kroppen nå???? Er jo så typisk om den skal tulle nå, og så kommer seff mensen den uka vi skal til Hausken, men det gjorde ikke no sa damen der.....jeg synes det er ekkelt med tanke på gu da, men det er de vel vant til :s Jaja, hva gjør man ikke for lykketrollet *fnis*

Har mistanke om at de vil ha meg på p-piller før forsøket, og har lest at flere bruker det i to mnd før stimulering, så da blir det kanskje ikke noe forsøk før i 2011 - det høres jo så leeeeeenge ut til :( Men, det går sikkert fort! Og i hele november og desember har jo gubben julebord 3-5 dager i uka på jobben, så han kan egentlig ikke ta seg noe fri da heller...... Men, må han så må han, dermed basta!

Merkelig hvor opptatt man blir av dette, altså.....

Flybilletter er kjøpt og betalt, og hotellet er også booket :) Fikk lavprisbilletter hos Norwegian til kr. 299,- pr person hver vei, og hotellet (Radisson Sas Blu) koster kr 800,- for et dobbeltrom inkl middagsbuffet og frokost, egen avtale for pasienter ved Hausken :D Siden vi kommer på kvelden før, så har vi litt tid til å rusle rundt i Haugesund - er det noe vi bør få med oss? Har du tips så kom med dem!

2 kommentarer:

  1. Wohoooo!!Dette blir bra :D

    Og kjipt å måtte vente ekstra, men siden dere har forsøkt så mye nå uten klaff så er det sikkert lurt å følge opplegget til punkt og prikke.

    Dette MÅ bare ende bra!

    SvarSlett
  2. Her skal alt følges pinlig nøyaktig i såfall - og begge SKAL slutte å røyke!!!!

    SvarSlett