onsdag 23. februar 2011

Da var jakten over :(((

Ny negativ test i dag på 15 dpo, og et par timer etter at Cyclogesten var tatt, så kom tanta også :(( Såh, da er nok jakten på kjærlighetsbarnet over...

Jaja, sånn var det - snipp, snapp, snute, så var eventyret ute...

6 kommentarer:

  1. :( Huff dette var trist lesing. Klemme masse på!

    SvarSlett
  2. Takk, klemmer tilbake til dere :)

    SvarSlett
  3. Føler slik med dere :(((((

    Vi og har kommet dit hen at vi har snakket litt om dette med hva gjør vi om dette forsøket som vi skal til på nå i april ikkje går.... Mannen sa med eit djupt sukk at kanskje vi da skulle gji oss og eg høyrde at det var sårt for han å innrømme at han kanskje allder får oppleve det å bli far.
    Eg har sagt at vi får ta ein ting av gangen og nå skal vi konsentrere oss om vår 4. og siste forsøk hos Hausken og skulle vi vere så uheldige at det ikkje går der denne gangen heller så får vi sette oss ned og snakke om hva vi har råd til og ikkje minst krefter til.

    Eg står i all respekt for det valget dere nå har tatt og håper både du og mannen din finner masse glede i hverandre og i dine barn....

    Mange mange gode klemmer fra Sogn :D

    SvarSlett
  4. Tusen takk for gode ord Dancing *klemmer på*
    Håper dere slipper å ta valget, og at spiren sitter nå i april :)))

    SvarSlett
  5. Å! Dette var ikke det jeg ville lese :´( Forstår at et sted får grensen, og jeg tror det har vært uffatelig tungt å ta det valget, men nå som det er tatt, så kan dere fokusere på noe annet..
    Jeg kan egentlig ikke forstå hvordan dette valget er - og håper jeg slipper å måtte ta det.
    Stor og god klem fra meg til deg!
    *Pergoberta*

    SvarSlett
  6. Tusen takk, Berta :) Ja, jeg håper virkelig at andre ikke må ta det valget vi nå har tatt... Men, det er ikke helt endelig altså, det er fortsatt noen år igjen før det private avskriver oss pga min alder - så, hvis en dag økonomien tillater det, og vi føler at vi er klare for det, så KANSKJE vi prøver igjen :)))

    SvarSlett