onsdag 6. juli 2011

Ava-klinikken i Riga - for de som lager barn hos legen =)

Jeg hører om så mange som reiser til Danmark - men er det noen som reiser til Riga?

AVA CLINIC er et internasjonalt klinikknett som spesialiserer seg i infertilitetsbehandling. Nettet ble opprettet i 1993 og er kjent over hele Europa. Klinikker finnes i Finland, Russland, Portugal og Aserbaidsjan. Virksomheten av alle klinikkene bygges på felles prinsipper.

Ava-klinikken i Riga virker veldig bra, har ikke fått svar på prisene der enda, har sendt mail - men uansett skal vi innom der til uka, så får jeg ikke svar før det, regner jeg med at vi får spurt en del når vi er der :)

De har jo tilbud om Ivf/Icsi, TESA, eggdonasjon, sæddonasjon, assisted hatching (både på ferske egg og frosne egg), blastocyst-dyrking, akupunktur, narkose under uttak, de har programmer både for par og single kvinner - de er Iso-godkjente - og ikke minst er det rimelig å reise til og oppholde seg i Riga :)

Dette må jo være et godt alternativ til de som ellers vurderer Danmark? Og det beste av alt, er at de hevder at de ikke har ventelister heller! (litt dårlig norsk, da siden deres opprinnelig er på Latvisk)

AVA klinikk begynner behandling så fort som mulig – uten bortkastet venting som kunne senke graviditets mulighet. Først møte kan bestilles allerede flere uker på forhånd. Nødvendig diagnostikk kan bli gjort i løpet av en syklets måneds tid. Etterpå kan behandling begynne etter kundens ønsker.
AVA klinikker har mange pasienter fra andre byer, nabo kommuner og utlandet. Mange ganger er det mulig å besøke lokal gynekolog for ultralyd undersøkelser på den måten følge med behandling med hormoner. Etter ultralyds undersøkelses resultater vår sterilitets spesialist skal gi videre instruksjoner gjennom telefon eller e-post. På den måten trenger dere å besøke AVA klinikk bare for å ta egg celler og foster implantasjon etter første møte.

 Man kan kontakte dem på mail, eller man kan avtale tid på Skype - det virker som de er veldig opptatt av å stå til tjeneste for kundene sine... Jeg venter spent på priser og andre ting jeg har spurt dem om på mail - kommer til å følge opp her også, men for de som er interessert, så finner dere hjemmesiden HER
Hjemmesiden er tilgjengelig på Svensk, dansk, engelsk, tysk, russisk, latvisk og litauisk (hvis jeg har forstått forkortelsene riktig...)

Hvis prisene ikke er for gærne, så er det absolutt et alternativ til Danmark vil jeg tro, siden Danmark begynner å bli såpass populære så blir det fort mer venting også...og med fly går det jo raskt å komme seg dit :)



Dette var altså dagens tips, til oss som lager barn hos legen, og bedriver sex bare for moro :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar