søndag 10. juli 2011

Dagen før dagen =)

Jepp, da var det dagen før dagen - straks kjøre hundene på kennel, så er det bare resten igjen å gjøre hjemme, har holdt på i tre dager med ting som skulle være ferdig før vi drar og unga kommer hjem, håper å rekke resten i dag :) I tillegg må vi pakke, har skrevet opp de viktigste tingene på ei liste, så håper vi ikke glemmer noe... Rakk det ikke i natt, da holdt jeg på til klokka var 5, men måtte ha en liten power-nap på sofaen :)

Sjekka værmeldinga for Riga i natt - regn og torden i morra, regn og torden tirsdag, opphold onsdag, regn torsdag og regn fredag... Jaja, de har vel paraplyer til salgs der også, for det har vi ikke... De kan jo ta feil også, så håper det er denne gangen de gjør det ;-)

Og så får vi håpe at disse vulkanene på Island roer seg, så vi ikke blir askefaste - verken her eller der :-o

6 kommentarer:

  1. Ferie er ferie, uavhengig av været.
    Kanskje det er akkurat det skikkelige lynnedslaget dere kommer til å huske best av turen? Poenget er jo å gjøre noe annet enn man pleier, ikke sant?
    Ha fri og kunne være sammen hele tiden, rusle rundt i gatene, gå på kafè og se noe man ikke har sett før... God tur ;)

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Lilili :) Vi har aldri brydd oss om været før, så det går nok bra, blir ihvertfall spennende for det er nok en ganske annen kultur der enn her :)

    SvarSlett
  3. Lillemann var 4,9kg når han ble født... Og vi så jo hvordan det gikk... God rigatur! Misunner deg!

    SvarSlett
  4. Tenker at om det lyner er det vel kanskje greit å ikke gå rundt ute med paraply. :)

    SvarSlett
  5. Hehe, det har du selvfølgelig helt rett i, Hildegirl :)

    SvarSlett