mandag 18. juli 2011

Husk giveawayen min =)

Nå er det under to uker igjen til trekningen - så om du vil være med å konkurrere om eggløsnings-tester, graviditets-tester og folsyre, så må du gå inn HER og delta :))
Jeg trekker de heldige vinnerne den 31. juli, og denne gangen er det tre pakker som skal sendes!

2 kommentarer:

  1. Flippy:

    Hei hei =)
    Du kan finne blogger som vurderer andre blogger igjen. Det er ganske mange som gjør dette, men bare følg med på forsiden av blogg.no. Der når de shouter bloggene sine, er det jeg finner de da hehe =). Da skriver de som feks. Vil du ha en blogg vurdering? Eller skal jeg vurdere bloggen din ?. Sånn i den duren der :).

    Så går man inn på den bloggen, å leser over hva man evt må gjøre, for å få være med da. Noen ønsker at man lager et innlegg på bloggen sin, om at man har meldt seg på en blogg vurdering, der man også linker tilbake til den som har vurderingen fra sin egen blogg. Mens andre igjen, ber bare om at man skriver i kommentarfeltet, å blogg adressen sin. Så er det å vente på om man blir trukket ut =) Ganske mange bruker en random teller, om jeg bruker rett ord, er jeg ikke sikker på. Men den trekker vinnere random da, så ikke blogger`en tar sine favoritt blogger, så det er mer tilfeldig hvem som blir trukket ut =).

    Mens andre bare blar nedover med øynene lukket, og der de stopper, den trekker de ut =).

    Jeg hadde ikke forventet å bli trukket ut, siden jeg har meldt meg på så mange ganger, på mange forskjellige blogger.

    Så ble veldig happy av vurderingen =)

    Lykke til <3

    Btw: 39 er ingen alder =)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for masse informasjon, Aylana Maritha :) Og koselig at du stakk innom her :)

    SvarSlett